Elérhetőségek

Cím: 8196 Litér, Árpád u. 2.
Intézményvezető: Radovitsné Hornyák Marianna
Telefon: +36 88 598 355
Email: csivitelo@liter.hu
Web: literiovi.hu

Bemutatkozás

A Csivitelő Óvoda és Bölcsőde a 2013. évi szervezeti átalakítás után úgy kezdte meg működését, ahogyan azt a gyermekek életkora és létszáma igényelte. Az új formában mini-, kis-, középső- és nagycsoport indult. A cél az volt, hogy minél derűsebb, biztonságot nyújtó óvodai légkört és körülményt tudjunk a gyermekeknek biztosítani. Arra törekedtünk, hogy ezzel a csoportszervezési móddal a gyerekek óvodai életük során ugyanabba a csoportba kerüljenek, életükben állandóságot teremtve. Az óvoda pedagógusai a gyermekek mindenek-feletti érdekét figyelembe véve végzik munkájukat.

Nagy örömünkre szolgál, hogy saját főzőkonyhával is rendelkezik az intézmény, ami az elmúlt években szintén megújult és korszerűbbé vált. Nem csak a bölcsődés és óvodás korosztály, hanem az általános iskolások és a szociális étkezők ellátását is biztosítani tudjuk.

Csivitelő Óvoda és Bölcsőde képekben
Csivitelő Óvoda és BölcsődeCsivitelő Óvoda és BölcsődeCsivitelő Óvoda és BölcsődeCsivitelő Óvoda és BölcsődeCsivitelő Óvoda és BölcsődeCsivitelő Óvoda és Bölcsőde
Oldal tetejére