Litér, Községháza 2023.09.13. 18.00 óra
BBKKKE LEADER Helyi Fejlesztési Stratégia tervezési fórum Litéren!
Litér Község Önkormányzata nevében invitáljuk a Tisztelt Érdeklődőket, vegyenek részt a 2023.09.13-án (szerdán) 18.00 órakor a litéri Községháza tanácstermében megrendezésre kerülő tervezési fórumon, amelyen cél, hogy mindhárom szféra (civil, vállalkozó, önkormányzat) képviseltesse magát.
A fórum első felében Kontics Monika munkaszervezet vezető ismerteti a LEADER program 2024-2027 térségi lehetőségeit, ezt követően lehetőség nyílik a felmerülő kérdések megvitatására, majd projektötlet tervek megfogalmazására.
A fórumon kiemelt figyelembe kerülnek a női vállalkozókat támogató programok, ezért különösen várjuk a női vállalkozókat, illetve azokat, akik most tervezik a vállalkozóvá válást.

A Bakony és Balaton KKKE térségében 3 fő fejlesztési irányt tervezünk a korábbi tapasztalatokra és projektekre építve továbbvinni:
- vállalkozásfejlesztési programok, elsősorban női vállalkozók támogatása, valamint új tevékenységi körök - new business - területeken
- helyi közösség és identitás építés, elsősoran smart village projektek előkésztése, stratégia elkészítés, fenntarthatósági mikroprogramok támogatása, közösségi rendezvények célfókusszal
- női célcsoportspecifikus és tehetséggondozó programok támogatása - elsősorban a HACS saját projektjeiként, valamint kisebb kapcsolódó programok támogatásával.
Emellett tervezzük térségek közötti és nemzetközi együttműködési programok megvalósítását.

Kérjük, hogy ossza meg velünk projektötletét, hogy ezeket áttekintve, értékelve, elemezve, még inkább megalapozhassunk és specifikálhassuk terveinket.

Mi "Hiszünk a vidék erejében!"
Tervezzenek velünk, kapcsolódjanak!

forrás: https://www.bakonyesbalaton.hu/Hirek/2023-08-30/HFS-tervezesi-forumok
Oldal tetejére