-
Felhívás - Adventi Ablakok!
A Balatonfűzfő-Litér Turisztikai Egyesület csatlakozik Solymár település adventi ablakok felhívásához.

Szervezzünk Balatonfűzfőn és Litéren "világító adventi kalendáriumot", aminek a lényege, hogy decemberben minden nap másnak a kidíszített ablaka világít, a jelentkezők között előzetesen kiosztott, titkos sorszámok alapján. Az ablakdíszben meg kell jelennie a sorszámnak is. Végül pedig Szenteste egyszerre világít majd az összes ablak. Hogy melyik nap, hol található a sorszámmal ellátott kidíszített világító ablak, az meglepetés, mert azt a „vadászoknak”, a településen sétálva kell megkeresniük, lefényképezni és feltölteni a képet a Balatonfűzfő-Litér Turisztikai Egyesület facebook-csoportjába.

Nyertes, díjazott, első és második nincs, mert ez nem egy verseny. Ez nem erről szól. Itt mindenki nyer, mind a díszítő, mind a „vadász”, illetve az is, aki csak gyönyörködik egy-egy ilyen szép ablakban. Mivel településeink területe elég nagy ahhoz, hogy csak úgy sétálgatva megtaláljuk a soron következő ablakot, ezért minden reggel közzétesszünk a térképeket, hogy mely jól behatárolt területeket bejárva találjátok az aznapi "kinyitandó" ablakokat. Az aznap kinyitott ablakokból készül egy montázs, ami másnap reggelig a csoport borítóképe lesz.

Azok a fűzfői és litéri lakosok, vállalkozók, közintézmények, akik csatlakozni szeretnének ehhez az ünnepi játékhoz jelentkezzenek november hó végéig!

Litéri jelentkezéseket (név, lakcím, e-mail cím, telefonszám adatokkal) leadhatják személyesen a litéri Községházán (8196 Litér, Álmos u. 37.), vagy a referens@liter.hu e-mail címre elküldve, 2018. november 29. (csütörtök) 15.00 óráig.

A kisorsolt sorszámokat november 30-án kapják meg a jelentkezők. Indítsuk el és ha tetszik a kezdeményezés, legyen ez meg minden évben.

Várjuk a jelentkezőket!
Balatonfűzfő-Litér Turisztikai Egyesület
forrás: https://www.facebook.com/BalatonfuzfoLiterTurisztikaiEgyesulet/
Oldal tetejére